advertorial

Kilpailijat yrittävät saada tämän uuden edullisen UV-liiman pois markkinoilta

Unohda sotkuiset liimat, tämä nestemäinen muovihitsausaine on 50X vahvempaa, eikä se saa aikaan tahmaista sotkua

Oletko väsynyt siihen tahmaiseen tunteeseen joka kerran, kun käytät liimaa?

Me tiedämme hyvin, miten vaikea on nähdä esineiden rikkoutuneen, erityisesti jos niillä on ollut suuri merkitys ja tunnearvoa elämässäsi. Monesti ainoa keino siinä tilanteessa on yrittää korjata esine. Monella meistä löytyykin kotoa tuubi liimaa jossain laatikossa, mutta monesti siitä alkaa varsinainen sotku…

Liima tarttuu kiinni joka paikkaan, paitsi tietenkin siihen esineeseen, jota yrität korjata, tai sitten se on kuivunut tuubiinsa. Kun viimein saat liimattua jonkin palasen kiinni, et millään pysty tietämään koska liimauskohta on kuiva ja käyttökelpoinen. Liimauskohta jää usein myös heikoksi ja rikkoutuu todennäköisesti samasta kohtaa uudelleen.

Hiljattain olen kuitenkin löytänyt uuden tavan kiinnittää asioita helposti, ilman tahmaisia käsiä. Se on vahvempaa kuin yksikään superliima ja takaa vahvan ja pitkäkestoisen kiinnityksen. Voit nyt sanoa hyvästit tahmaisille liimoille iäksi ja toivottaa tervetulleeksi tämän uuden nestemäisen muovihitsausaineen elämääsi!

Se saattaa näyttää hieman oudolta, mutta tulokset ovat USKOMATTOMIA!

Mistä minä oikein puhun?

Sen nimi on Bondic, uuden tyyppinen superkiinnittäjä. Bondic ei ole liima, vaan se on vallankumouksellinen nestemäinen muovihitsausaine, joka kovettuu ainoastaan altistuessaan UV-valolle. Tämän teknologian on todistettu olevan paljon vahvempi, kuin mikään muu kiinnitysaine markkinoilla.

Bondic on muotoiltu kynän muotoiseksi ja se on todella mukava käyttää.

Bondic on hammaslääkärin kehittelemä (Suomessa). Samanlaista UV-valolla kovettuvaa kiinnitettä käytetään hampaiden täyteaineina ja raudoissa. Hän alkoi käyttää vastaavaa teknologiaa myös korjauksiin ja lukuisiin muihin asioihin. Nopeasti hän ymmärsi, että teknologialla on valtava potentiaali myös muualla kuin hammaslääketieteen sovellutuksissa. Hän etsi tiimiinsä kemian insinöörejä luodakseen tuotteen nimeltä Bondic.

Bondic perustuu nestemäiseen, UV- valolla kovettuvaan yhdisteeseen, jota on käytetty hammaslääketieteessä.

Kuinka Bondic toimii?

Juuri nyt Bondic on ensimmäinen kaupallisesti saatavilla oleva muoto tästä hammaskiinnitteestä. Se on uskomattoman vahva kiinnitysaine, joka toimii täysin eri tavalla, kuin mikä tahansa muu liima markkinoilla. Se tuntuu kuin jonkin tyyppiseltä öljyltä, mutta heti kun se altistuu UV- valolle, se kovettuu yhdeksi maailman vahvimmista kiinnitysaineista saatavilla.

Bondic ei tartu sormiisi, ei sotke tai kuivu kesken käytön!

Yllätyin iloisesti käyttäessäni ensimmäisen kerran Bondic tuotetta. Sen mukana tulee yksityiskohtainen ohje, jonka avulla sitä on äärimmäisen helppo käyttää. Bondic tuotteen käyttö onnistuu vain neljän vaiheen avulla.

Vaihe 1: Hio hiekkapaperilla korjattavan kohteen pinta. Jotta saat vahvan, kestävän sidoksen, luo karhea pinta. Kevyempään, tilapäiseen kiinnitykseen, pidä pinta sileänä.

Vaihe 2: Lisää nestemäistä muovia halutulle alueelle. Lisää useita kerroksia, mutta maksimissaan 1,5 mm saadaksesi vahvan sidoksen. Varmistan että UV- valolle on tilaa, jotta nestemäinen muovi jähmettyy.

Vaihe 3: Koveta nestemäinen muovi UV- valolla. Nestemäinen muovi kovettuu ainoastaan silloin, kun se altistetaan UV- valolle ja kestää vain 4 sekuntia, kun se kovettuu. Varmista, että kovetat jokaisen kerroksen UV- valolla, ennen kuin lisäät seuraavan kerroksen Bondic.

Vaihe 4: Muokkaa korjattua kohtaa. Voit ohittaa tämän kohdan, mikäli et halua naamioida korjauskohtaa. Pystyt siis päällystämään, hiomaan, muotoilemaan ja /tai maalaamaan korjatun kohdan, jotta se näyttää jälleen uudelta.

Miksi Bondic?

Jos ajattelet, että Bondic on vain jälleen yksi liimatuote… LOPETA. Bondic ei ole liima, eikä se toimi samalla tavalla kuin liima. Bondic pystyy tekemään sellaisia asioita, joihin liima ei kykene ja se toimii siinä missä liima pettää. Kannattaa ajatella, että Bondic on jotain, joka luo uutta materiaalia; aivan kuin vapaakäyttöinen 3D printteri, joka mahtuu taskuusi!

Kuinka paljon Bondic maksaa?

Tämä on juuri se mitä haluamme tietää, eikö? Bondic aloituspakkausta myydään 17,78 € hintaan, mikä on todella edullinen hinta tästä ainutlaatuisesta, UV- valolla kovetettavasta muovihitsausaineesta.

Mistä voin hankkia Bondic tuotteen?

Voit tilata Bondic tuotteen netin kautta virallisilta verkkosivuilta

Bondic toimii:

Metalli

Puu

Lasi

Muovi

Keramiikka

Kangas

Johtopäätökset - Onko Bondic sen arvoista?

Kyllä, ehdottomasti!

Toisin kuin liimat tai muut kiinnitysaineet, Bondic antaa mahdollisuuden asemoida ja uudelleenasemoida paloja, kunnes haluat tehdä liitoksesta pysyvän. Parasta Bondicissa on se, että se kovettuu vain 4 sekunnissa! Bondic ei ole yhtään kalliimpi kuin superliima, mutta jos vertailet sen etuja, voin rehellisesti sanoa, että se on jokaisen euron arvoinen. Se ei saa aikaan tahmeaa sotkua ja voit jopa hioa sitä tai maalata korjauskohdan, niin että se näyttää jälleen uudelta!

Bondic aloituspakkauksessa on kaikki mitä tarvitset kiinnittämiseen: kädessä pideltävä levitin, UV- valo, kiinnitysaineputkilo ja kätevä metallisalkku.

Yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka hankkia Bondic:

Nyt kun olet tietoinen tästä ainutlaatuisesta nestemäisestä muovihitsausaineesta, näin voit tilata omasi:

  • Osta Bondic tarvikepakettisi virallisilta verkkosivuilta

  • Käytä Bondic tuotetta yksinkertaisella, neljän vaiheen käyttöohjeella

  • Korjaa käytännöllisesti katsoen mitä tahansa Bondic tuotteen avulla, vain muutamassa sekunnissa!

Näin se käy – helpommaksi ei voi mennä!

VINKKI: Saat extra alennuksen, jos tilaat enemmän kuin yhden Bondic setin. Hyödy tästä tarjouksesta tänään ja ilahduta sukulaisiasi ja ystäviäsi tällä uskomattomalla lahjalla!