advertorial

Concurrenten proberen deze nieuwe betaalbare UV-lijm van de markt te krijgen

Vergeet lijm maar, deze vloeibare-kunststoflasser is 50x sterker en maakt geen plakkerige troep

Ben je dat morsige gevoel beu, elke keer dat je lijm gebruikt?

Tja, we weten hoe moeilijk het is om dingen te zien breken, vooral als ze belangrijk zijn en sentimentele waarde hebben. Het enige dat je kunt doen, is proberen het te repareren. De meeste mensen hebben wel een tube lijm rondslingeren, maar dan begint de ellende...

De lijm plakt aan alles, behalve het object dat je wilt repareren, of het is uitgedroogd in de tube. Zelfs wanneer je de lijm daadwerkelijk kunt gebruiken, heb je nauwelijks controle over het uitlijn- en uithardproces, waardoor de verbinding zwakker wordt en waarschijnlijk weer breekt.

Maar onlangs heb ik een nieuwe manier ontdekt om dingen gemakkelijk te repareren zonder dat je handen plakkerig worden. Het is krachtiger dan superlijm en zorgt voor een sterke, langdurige verbinding. Je kunt nu voor altijd afscheid nemen van het gebruik van lijm, en deze vloeibare-kunststoflasser in je leven verwelkomen!

Het ziet er misschien een beetje raar uit, maar de resultaten zijn ONGELOOFLIJK!

Waar heb ik het over?

Het wordt Bondic genoemd, een nieuw type superkleefstof. Bondic is geen lijm, het is een revolutionaire vloeibare-kunststoflasser die alleen uithardt wanneer deze wordt blootgesteld aan UV-licht. De technologie is bewezen veel sterker dan elke andere kleefstof die op de markt is.

Bondic heeft de vorm van een pen en is erg prettig in gebruik.

Bondic is ontwikkeld door een tandarts in Nederland. In de tandheelkundige industrie wordt een vergelijkbare UV-uithardende kleefstof gebruikt voor tandvullingen en beugels. Hij begon de technologie te gebruiken voor reparaties en talloze andere toepassingen. Al snel realiseerde hij zich dat de technologie ook buiten de tandheelkundige industrie een enorm potentieel had. Hij ging samenwerken met een chemisch ingenieur om Bondic te maken.

Bondic is gebaseerd op de vloeibare UV-uithardende verbinding die in de tandheelkundige industrie wordt gebruikt.

Hoe werkt Bondic?

Op dit moment is Bondic de eerste commercieel verkrijgbare vorm van deze tandheelkundige kleefstof. Het is een ongelooflijk sterke kleefstof die anders werkt dan elke andere lijm op de markt. Het voelt een beetje als een soort olie, maar zodra het wordt blootgesteld aan UV-licht, zal het uitharden tot een van de sterkste hechtmiddelen die er zijn.

Bondic plakt niet aan je vingers, maak geen troep en droogt niet uit!

Ik was aangenaam verrast toen ik Bondic voor de eerste keer gebruikte. Het wordt geleverd met een stapsgewijze gebruikershandleiding die supereenvoudig te gebruiken is. In wezen zijn er 4 simpele stappen om Bondic te gebruiken.

Stap 1: Schuur het oppervlak van het object dat je wilt repareren. Creëer een ruw oppervlak voor een sterke permanente hechting, en laat het oppervlak glad voor een tijdelijke hechting.

Stap 2: Breng de vloeibare kunststof aan op het gewenste gebied. Breng meerdere lagen van maximaal 1,5 mm aan voor een sterke hechting. Zorg ervoor dat er ruimte is voor het UV-licht om het vloeibare plastic te laten uitharden.

Stap 3: Laat de vloeibare kunststof uitharden met de UV-lamp. De vloeibare kunststof hardt alleen uit als het wordt blootgesteld aan UV-licht en het duurt slechts 4 seconden voordat het zo hard wordt als een steen. Zorg ervoor dat elke laag met UV-licht uithardt voordat je de volgende laag Bondic aanbrengt.

Stap 4: Geef het gerepareerde onderdeel vorm. Je kunt dit onderdeel overslaan als je de reparatie niet wilt camoufleren. In principe kun je het gerepareerde object vijlen, schuren, modelleren en/of schilderen zodat het er weer als nieuw uitziet.

Waarom Bondic?

Als je denkt dat Bondic gewoon weer een lijmproduct is... STOP. Bondic is geen lijm en werkt niet zoals lijm. Maar Bondic kan dingen doen die lijm niet kan, en het werkt waar lijm faalt. Je moet Bondic beschouwen als iets dat nieuw materiaal creëert; een beetje zoals een freestyle 3D-printer die in je broekzak past!

Hoeveel kost Bondic?

Dat is wat we allemaal willen weten, nietwaar? De Bondic-starterkit wordt verkocht voor 17,78 euro, wat een geweldige prijs is voor deze unieke, UV-uithardende vloeibare-kunststoflasser.

Waar kan ik Bondic krijgen?

Je kunt Bondic online bestellen via de officiële website

Bondic werkt op:

Metaal

Hout

Glas

Kunststof

Keramiek

Textiel

Conclusie - Is Bondic het waard?

Ja absoluut!

In tegenstelling tot lijm en andere kleefstoffen, kun je met Bondic de onderdelen positioneren en verplaatsen totdat je de verbinding permanent wilt maken. Het mooiste aan Bondic is dat het slechts 4 seconden duurt om uit te harden! Bondic is niet duurder dan superlijm, maar als je de voordelen ervan vergelijkt, kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat het elke cent waard is. Het geeft geen plakkerige troep en je kunt het zelfs schuren of schilderen alsof het nieuw is!

De Bondic-starterkit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen met het repareren: draagbare applicator, UV-lamp, een tube met kleefstof, handige metalen houder.

Gedetailleerde instructies over hoe Bondic te verkrijgen:

Nu je van deze unieke vloeibare-kunststoflasser weet, kun je er hier een krijgen:

  • Koop jouw Bondic-kit op de officiële website

  • Gebruik Bondic met de eenvoudige 4-staps gebruikershandleiding

  • Repareer vrijwel alles met Bondic in enkele seconden!

Zo Simpel Is Het!

TIP: Je ontvangt een extra korting als je meer dan één Bondic-kit bestelt. Profiteer vandaag nog van deze aanbieding en maak jouw familie en vrienden blij met dit geweldige geschenk!