advertorial

Konkurrenter försöker få bort det nya prisvärda UV-limmet från marknaden

Glöm klister, denna sammansvetsande flytande plast är 50X starkare och lämnar ingen klibbig röra

Håller du ofta på med gör-det-själv-projekt och reparationer där hemma?

Då har du troligen använt lim tidigare. Lim är ett effektivt sätt att sammanfoga många olika saker, men nu finns det en innovativ produkt som kan göra så mycket mer än så. Den kan foga, laga, fylla eller bygga föremål.

Se det som en 3D-skrivare i fickstorlek, som kan användas till i princip alla gör-det-själv-projekt eller reparationer. Den kallas för sammansvetsande flytande plast, jag testade den och resultatet var FANTASTISKT!

Vad är det jag pratar om?

Den kallas Bondic, en ny sorts superhäftande medel. Bondic är inte ett lim, utan en revolutionerande sammansvetsande flytande plast som enbart stelnar när den utsätts för UV-ljus. Teknologin har visat sig vara mycket starkare än något annat häftande medel på marknaden.

Bondic är formad som en penna och är väldigt komfortabel att använda.

Bondic utvecklades av en tandläkare i Sverige. I tandläkarbranschen används ett liknande UV-härdande lim för tandfyllningar och tandställningar. Han började använda teknologin till lagningar och otaliga andra områden. Han upptäckte snabbt att teknologin hade massiv potential även utanför tandläkarbranschen. Han slog sig samman med en kemiingenjör för att skapa Bondic.

Bondic är baserad på den flytande UV-härdande föreningen som används inom tandläkarbranschen.

Hur fungerar Bondic?

Just nu är Bondic den första kommersiella formen av detta fästande tandläkarmedel. Det är ett otroligt starkt klistrande medel som arbetar olikt något annat klister på marknaden. Produkten känns lite mer som en slags olja, men så fort den utsätts för UV-ljus stelnar den till ett av de starkast fästande medel som finns tillgängligt.

Bondic fastnar inte på dina fingrar, skapar ingen oreda eller torkar ut!

Jag blev glatt överraskad när jag använde Bondic för första gången. Det medföljer en steg-för-steg bruksanvisning som är superenkel att använda. Det är 4 enkla steg för att använda Bondic.

Steg 1: Använd sandpapper på ytan av det föremål du ska laga. För en stark permanent sammanfogning, ska man skapa en grov yta. För en tillfällig sammanfogning, håll ytan slät.

Steg 2: Applicera den flytande plasten på önskat område. Applicera flera lager på maximalt 1,5 mm för en stark sammanfogning. Säkerställ att det finns utrymme för UV-ljuset att härda den flytande plasten.

Steg 3: Härda den flytande plasten med UV-ljuset. Den flytande plasten härdas endast när den utsätts för UV-ljus och det tar bara 4 sekunder innan den blir stenhård. Se till att härda varje lager med UV-ljuset innan nästa lager Bondic appliceras.

Steg 4: Forma den lagade delen. Du kan hoppa över det här steget om du inte vill kamouflera lagningen. Du kan fila, använda sandpapper, forma och/eller måla det lagade föremålet för att få det att se ut som nytt igen.

Varför Bondic?

Om du tänker att Bondic bara är ännu en klisterprodukt... SÅ STOPPA DIG SJÄLV DÄR. Bondic är inte ett klister och fungerar inte som ett lim. Men Bondic kan göra saker som klister inte klarar av, och fungerar där klister sviker. Du måste se Bondic som något som skapar nytt material; lite som en 3D-skrivare för hand, som får plats i din ficka!

Vad kostar Bondic?

Det är det alla vill veta, eller hur? De säljer Bondic startpaket för 182,89 SEK, vilket är ett bra pris för denna unika, UV-härdande sammansvetsande plast.

Var kan jag få tag i Bondic?

Du kan beställa Bondic online från den officiella webbsidan

Bondic fungerar på:

Metall

Trä

Glas

Plast

Keramik

Textil

Slutsats – Är Bondic värd pengarna?

Ja, definitivt!

Till skillnad från klister och andra fästande medel, låter Bondic dig positionera delarna om och om igen, tills du väljer att göra sammanfogningen permanent. Det bästa med Bondic är att det bara tar 4 sekunder för den att härdas! Bondic är inte dyrare än superlim, men om du jämför dess fördelar, så kan jag ärligt säga att den är värd varenda öre. Ingen klibbig röra, och du kan till och med använda sandpapper eller måla efteråt, för att få föremålet att se ut som nytt!

I Bondic startpaket medföljer allt du behöver för att börja laga saker: handburen applikator, UV-ljus, en tub med fästande medel, behändigt metallfodral.

Detaljerade instruktioner om hur du skaffar Bondic:

Nu när du känner till den unika sammansvetsande flytande plasten, så beskrivs det här hur du kan få tag i en:

  • Köp ditt Bondic-kit från den officiella webbsidan

  • Använd Bondic med den enkla bruksanvisningen i 4 steg

  • Praktiskt taget vad som helst kan lagas med Bondic på sekunder!

Så enkelt är det!

TIPS: Du kommer få en extra rabatt om du beställer mer än ett Bondic-kit. Använd dig av erbjudandet idag och gör familj och vänner glada med hjälp av den här otroliga presenten!